суботу, 6 жовтня 2018 р.

В гармонії з природою!


   Щорічно 4 жовтня у світі відзначають Всесвітній день тварин. Це чудовий привід нагадати людям про їхню відповідальність за тих, кого вони приручили.
  Про свою любов та турботу до чотириногих  улюбленців цікаво розповідали мої вихованці в ході проведеного уроку доброти. Школярі багато дізналися про історію появи котиків та собак, їх особливості та характер, правила догляду за ними, про спілкування з безпритульними тваринами. 



  
 Щоб любити природу, треба вивчати її, спостерігати, аналізувати. Саме тому вся наша дружна сім’я на вихідних відправилась до центру верхової їзди «Гармонія», що знаходиться на території села Азовське. Разом зі своїми мамами, бабусями, братиками та сестричками діти побували в царстві шляхетних тварин – коней. Працівники центру провели цікаву екскурсію, повідавши присутнім таємниці  скакунів, їхній магічний вплив на здоров’я людини.          

Спілкування з тваринами викликало масу позитивних емоцій у всіх присутніх. І діти, і дорослі із захватом  каталися на конях верхи. Діти мали змогу полюбуватися краєвидами села, проїхавшись на бричці. 




                                                                                                                                    
                                Скільки було вражень від розваг на дитячій площадці!                                   


Ніщо не можна порівняти з відпочинком на природіВ гармонії з природою! Саме такими словами можна коротко охарактеризувати нашу цікаву поїздку. Любімо природу, живімо з нею в гармонії, і вона, розкриваючи дивовижні таємниці, озветься у наших душах радістю життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...